dimecres, de novembre 14, 2007

S.O.S.

Ara resulta que no puc fer comentaris enlloc, ni al meu propi blog. Hem surt una pàgina que esmenta un codi d' "error". A veure si me'n surto. A veure també si puc publicar entrades almenys.

14 comentaris:

lola ha dit...

A veure...

Lola

lola ha dit...

Pas que ho entenc, tot plegat.

Lola

Anònim ha dit...

Ai, els misteris internàutics! No s'hi pot fer res.
Bonic post :-)

pere

dErsu_ ha dit...

No passeu ànsia, el silenci, com bé sabeu, mai està de més.

Júlia ha dit...

Avui passava això, a mi m'ha passat moltes vegades i he estat fent proves, deu ser que al blogger volen fer innovacions, ai quina por.

Gregorio Luri ha dit...

Hay otros mundos, pero están en la blogosfera, aguardando... Cuando me ocurren cosas así suelo optar por abandonar y probar con un gin-tonic. Después hasta puede que se te olvide que demonios estabas intentando decir en el blog.

lola ha dit...

No sabeu com em tranquil.litza de saber que a l'altre cantó (?) hi ha algú (amic). Em sembla que segueixo sense poder fer comentaris als altres blogs. Misteris, efectivament, simpàtic anònim, Pere. Callarem doncs, Dersu, "calla com un puta", deient a casa, així en masculí.El gin-tonic, no, que n' m'agradava, Gregorio. Però hi ha d'altres paradisos artificials.

Lola

Anònim ha dit...

al meu país també diuen "ets un puta", volen dir que ets molt viu i que aconsegueixes el que vols. Però si dones més detalls, potser et podrem ajudar més.

salut i no passeu ànsia.

lola ha dit...

Gràcies, Ramon. Em sembla que tu i jo tenim el mateix país d'origen. L'expressió només la feien servir per a homes, i era el sentit que tu li dones, exacte. Suposo que dir "una puta" d'una senyora era massa fort perquè podria correspondre's amb allò real. La manca de concordança d'"un puta", ho fa passable.

Se m'ha arreglat sol, Ramon, de moment. És més, tinc accés directe (que abans no tenia, calia omplir les casseles d'accés al meu blog) als blogs que visito. Posa "lola" al costat d'una rodoneta ja marcada.

Anònim ha dit...

Sobre la qüestió "ser un puta", jo també la gasto, aquesta expressió. Un dia se'm va acudir usar-la a Veneçuela, precisament. Hi van haber moments d'un silenci dens, fins que em vaig adonar de l'equívoc. Els hi vaig explicar que, a la catalana, "ser un puta" és ser un pillu. Un pillo-cabrón, si es vol, pero mai vol dir que hom es prostituexi. I van i vaig respirar tranquils.

Sobre això dels comentaris; has provat de comentar en un altre ordenador? Si ho has fet i no has pogut comentar, potser si firmes en la casella "Otros"...

Luis Rivera ha dit...

Una manera apasionant de no ser es fer un comentari personal en la casilla Otros. Dona l'impresió de falsetat íntima.

lola ha dit...

Els equívocs produïts per la distància atlàntica, Subal, són abundants i ben còmics.

"Otros"... Com he rigut amb això de "manera apassionant de no ser", Luis. De moment, sembla que els guionistes de Matrix em deixaran seguir sent la Lola.

Lola

Anònim ha dit...

esperarem...

lola ha dit...

...Godot.
Si més no, et poso ràpid una cadira, Pentesilea, per tal que esperis còmodament.

Lola