dilluns, de desembre 14, 2009

Baixo d'Arbeca!!!

Ara ho entenc. Acabo de sentir tres segons de Puigcercós. Negligeix la sentència del TC. Catalunya ja la té superada, la sentència; té superada, Catalunya, Espanya tota sencera i la mare de tots plegats. Estem per sobre de. Quan ens caigui la sentència, no ens aixafarà, perquè estarem fent el salt pels núvols. Estic contenta, ja he pillat la consigna, l'espècie de coloms que, a partir d'ara, faran volar. Aquesta nena és una mica lenta, em deien els grans de casa quan m'explicaven el tema Catalunya. Tenien raó. Però, quin goig, i quin descans, quan per fi baixo d'Arbeca... Quin goig i quin descans; segons les meves previsions: m'enterraran a Espanya, a Catalunya, a un bonic cementeri marí, com qui passa la seva mort de vacances. Segons les meves previsions, dintre d'uns quants, bastants, anys.

7 comentaris:

Quim ha dit...

Puigcercós va dir l'altre dia que la democràcia estava per sobre de la legalitat (????!!!!!!!!!). Fés-me lloc al teu cementiri vora el mar, sisplau! una abraçada

lola ha dit...

Bé, la gràcia es veu que està en què tot estigui per sobre, i res no toqui de peus a terra.
Apretadets, segur que hi cabrem. I no crec que ens importi. Serem uns cadàvers tolerants, exquisits.
Una abraçada, també.

claudio ha dit...

Lola,

Buenas fiestas, mejor año y...hasta la próxima conferencia de Luri.
El blog, que no decaiga.

lola ha dit...

Claudio, amigo: Feliz Navidad.
El blog ya lleva muchos años, sólo algún golpe de genio (de mal genio, entiéndase) lo mantiene despierto.
Un abrazo.

Ah, aprobé con nota (no estaba nada claro...) mi primer examen de inglés (el primero de mi vida, que conste). Voy leyendo libritos de literatura triturada para principiantes (O. Henry, no lo conocía y me ha encantado... Y el famoso fantasma de Wilde) Me hace una ilusión. Cuando leía artículos, informes y demás, en inglés, y me lo inventaba a placer en función de lo que previamente ya sabía, oye como que era un inglés mucho más fácil que el de ahora, que me obligan a precisar, palabra por palabra. Qué cosas.

Sí, nos vemos en donde Luri diga.

Anònim ha dit...

Lola, els meus millors desitjos per al 2010!

Àngel

claudio ha dit...

Los Reyes me dejaron esto. me parece que es para los de las fotos.

http://www.newscientist.com/article/mg20427381.200-dogs-vs-cats-the-great-pet-showdown.html

http://www.thestar.com/printarticle/740608

http://www.cracked.com/article/226_6-adorable-cat-behaviors-with-shockingly-evil-explanations/

lola ha dit...

Un molt bon any, Àngel, també per a tu. Gràcies.

Claudio: a mí, me han divertido mucho los regalos, pero las destinatarias se han limitado a pegar una ojeada con aire de autosuficiencia y, por una vez (se odian), se han puesto de acuerdo: "Nada que no supiéramos. A diferencia de los perros y demás animales de mal vivir, los gatos nos conocemos a nosotros mismos"